fbpx

MERCHANDISING

Het opbouwen van uw merk en het stimuleren en realiseren van (additionele) sales begint bij zichtbaarheid en verkrijgbaarheid van uw merk. Een goede schappresentatie en het juiste promotiemateriaal zijn immers van essentieel belang voor uw sales- of marketingcampagne. Caring Fieldmarketing biedt meerwaarde voor uw verkoopplan en draagt zorg voor een optimaal rendement van uw product(presentaties) door op efficiënte en effectieve wijze POS materiaal te plaatsen. Op die plek waar het maximaal rendeert.

 

Onder de dienst Merchandising verzorgen wij:

 

Verkopers, accountmanagers, bedrijfsleiders en winkelpersoneel weten precies wat ze moeten doen: zoveel mogelijk producten verkopen. Maar het is nog altijd de klant die beslist. Dit vereist dus maximale efficiency en effectiviteit van uw  verkoopoppervlak.

Wij denken graag met u mee over verkrijgbaarheid en presentatie van uw producten.

Onlosmakelijk met elkaar verbonden

Niet alleen een fraaie presentatie heeft een verkoopbevorderend effect. Ook een heldere vloerindeling speelt een belangrijke rol. Maar dat is nog lang niet alles. Caring Fieldmarketing biedt gerichte ondersteuning op de winkelvloer op het gebied van merchandising:

  • Optimale productpresentaties in de winkel;
  • Op-, (om)bouw en controle van complete schappresentaties;
  • Plaatsen en vervangen van schapmaterialen en producten;
  • Plaatsen en ombouwen van displays;
  • Recall acties;
  • Beheer én transport van POS materiaal.

 

Informatie aanvragen: bel +31 (0)30 249 61 51 of mail naar sales@caring.nl

DESIGN & PRODUCTIE

Caring Fieldmarketing helpt al vele jaren opdrachtgevers met o.a. merchandising opdrachten maar weet u ook dat wij jaarlijks duizenden displays en ander pos materiaal ontwikkelen, designen en produceren voor onze opdrachtgevers. Door deze grote hoeveelheden zijn wij instaat om u voor de beste prijs in markt volledig te ontzorgen, van design, inverkoop tot en met de rapportage van plaatsing.

Bij dit gehele proces laten wij natuurlijk al onze kennis over shoppers en onze kennis van het retail-landschap in ons voordeel spreken. Wilt u meer weten over onze creativiteit of ons gebruiken voor een benchmark maak dan alstublieft een afspraak met ons.

Design en Productie_Fieldmarketing

ONZE OPDRACHTGEVERS