fbpx

SALES

Het bieden van professionele sales ondersteuning in de breedste zin des woords. Voor een goed verkoopresultaat moet op strategisch niveau de juiste keuzes worden gemaakt. Met welke marktontwikkelingen moet rekening worden houden? En waar valt (tijd)winst te boeken? De basis voor succesvol ondernemen is aanwezigheid, maar soms ontbreekt net die ene schakel. Dan is aanvullende expertise en inzet een welkome aanvulling.

 

Onder de dienst Sales bieden wij u de volgende mogelijkheden:

Voor onze opdrachtgevers zetten wij ons in voor:

  • Verkoopprojecten van A tot Z
  • Selecteren van het juiste sales team
  • Aansturen sales team aan op basis van resultaten
  • Verzorgen sales trainingen op ieder gewenst niveau
  • Adviseren bij acties (selling in)

ERVARING & TRAINING

Externe specialist

Kortstondig of langdurig extra omzet genereren middels externe specialist Caring Fieldmarketing, voor een klein of groot aantal medewerkers. Op de door u gewenste wijze heeft u de beschikking over de juiste capaciteit om uw sales een boost te geven. Interne training en opleiding zorgt voor de basis van het gewenste niveau.

Uplifting your sales by activating your shoppers. Alles binnen Fieldmarketing staat onlosmakelijk verbonden met sales. Niet alleen kijken we binnen Caring naar sales B2C maar ook B2B. Contact met ondernemers of verantwoordelijke is een vak apart.

Ervaring is van essentieel belang

Caring beschikt binnen haar poolmanagement over een zeer ervaren en goed opgeleide pool van verkopers. Ervaring binnen de diverse kanalen is van essentieel belang. Ieder kanaal spreekt haar eigen taal en vraagt om een specifieke aanpak en ervaring. Caring zorgt voor de juiste match.
Wij beschikken over vakmensen en middelen die naadloos aansluiten op de sales activiteiten van onze opdrachtgevers.

Uitgebreide training

Caring selecteert op basis van uw doelstelling het juiste niveau sales personeel. Ervaring en de zwaarte van de doelstelling spelen hierin een cruciale rol. Voorafgaand en tijdens de opdracht vinden er  uitgebreide trainingen plaats in het bijzijn van onze opdrachtgever. Doelstellingen, targets en rapportages staan hierin centraal.

Door gebruik te maken van de Fieldmarketing Reporting Software (FRS) van Caring Fieldmarketing heeft u de beschikking over de juiste propositie: het totale salesmanagement, volledig online en realtime beschikking over alle info die de specialisten uit het veld halen. Zo samengesteld als u het wilt; tailormade.

Training en Engagement
Caring zegt niet voor niets: “Shoppers and sales; Our business!”

ONZE OPDRACHTGEVERS