fbpx

SHOPPER ACTIVATION

Door shopper activation & lokale marketing activiteiten krijgen uw verkopen een impuls!

 

Door het geven van een winkeldemonstratie of door sampling van uw product zorgt u direct voor shopper activatie. Onze merkambassadeurs zorgen voor de juiste ‘stopping power’ door het uitvoeren van lokale marketingacties, waardoor het druk blijft rondom uw winkel en er aandacht voor uw producten of merk is.

 

Shopper activation wordt vaak ingezet bij:

 

  • Verhoging rotatie
  • Introductie nieuwe producten
  • Extra variant
  • Rebranding
  • Verpakkingsupdate
  • etc.

 

Consumenten kunnen uw merk direct en lokaal beleven door onze uitvoer van diverse acties. Denk hierbij bijvoorbeeld aan animatie, demonstratie of tastings. Uiteraard zijn er nog veel meer opties mogelijk om de shoppers te activeren. Heeft u interesse in een van onze acties, of wilt u een vrijblijvende afspraak inplannen? Stuur ons dan een bericht.

CASE & FACTSHEET

Voor Grolsch mochten wij een toffe activatie bedenken waarbij wij 155.000 blikjes 0.0% mochten uitdelen.

 

Wij hebben deze shopper activation van concept, design tot executie en follow up bedacht en met veel succes neergezet. Velen zullen onze activatie en onze Grolsch truck zich kunnen herinneren. klik op de foto hieronder voor het factsheet.

Grolsch_Shopper Activatie_Caring Fieldmarketing

DE INVLOED VAN SHOPPER ACTIVATION

Een eerste indruk, daar krijgt u maar één keer de kans voor. Daarom is het belangrijk om de consument direct enthousiast te maken over uw product. Onze shopper activatie teams zorgen voor een positieve sfeer rondom uw product of dienst op de juiste plaats. Door het laten uitvoeren van lokale marketingacties op een geheel onverwachte plaats bijvoorbeeld. Dit zorgt namelijk voor goede resultaten, is direct meetbaar en indien gewenst kan het op lokaal niveau. Natuurlijk moet een consument liefst uw product direct kunnen afnemen. Zeker als het gaat om een winkeldemonstratie

Snel een grote groep mensen bereiken?

 

Door shopper activatie in te zetten kunt u snel een grote groep mensen bereiken. Bijvoorbeeld in een winkelcentrum, in de trein of deur aan deur. Ruim 80% van alle mensen blijkt sampling te waarderen. Mits alle variabelen kloppen. En daar kunnen wij voor zorgen. In het geval van een winkeldemonstratie is het zelfs zo dat 4 jaar na de demonstratie 5% van de niet bereikte consumenten het product tóch koopt! Wij helpen u uw doelstellingen te bereiken.

 

Wilt u weten hoe? Neem dan contact op of bel (+31) 343 595900 / mail naar sales@caring.nl

ONZE OPDRACHTGEVERS